КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Практиката

Практиката

 
АвторСет Годин
ИздателствоИзток-Запад
Каталожен №1173
ISBN9786190108429
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници224
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

Споделете творческата си работа.

Творческата работа не е придружена с гаранции. Има обаче модел кои успяват и кои - не. Пътят напред е в следването на последователна практика, а не в очакването да ни посети музата.

"Практиката" на легендарния автор Сет Годин ще ви помогне да се измъкнете от всеки блокаж и да намерите смелостта да създавате и споделяте творческата си работа. Вдъхновението е надценявано, а постоянството е много по-важно от автентичността - твърди Годин, - а да страдате от синдрома на самозванеца е знак, че сте нормален и уравновесен човек. Освен това той ви показва как да превърнете хобито си в нещо значимо.

Използвайки тази книга като ваше ръководство, ще се научите да танцувате със страховете си. Да поемате рисковете, които си струват. Да откриете своята практика и да поставите началото на собственото си творческо пътешествие!

От автора на бестселърите "Лилавата крава", "Линчпин", "Племена" и "Дълбоките води" идва елегантна малка книжка, която ще вдъхнови художници, писатели и предприемачи да положат усилия и да се ангажират да представят най-добрите си творби пред света.

Книгата е бестселър на "Ню Йорк Таймс".

Сет Годин е американски маркетинг експерт и автор на редица бестселъри. Книгите му са преведени на над 35 езика и са променили начина по-който хората мислят за маркетинга и работата. Създател е на най-популярния маркетинг блог в света.


Други книги от Самоусъвършенстване

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация