КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Хормонален баланс

Хормонален баланс

 
АвторД-р Сара Готфрид
ИздателствоВдъхновения
Каталожен №1152
ISBN9786197342406
Година2019
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници396
НаличностВ наличност
Цена
25,00 лв.

Описание

Тази книга е за жени на всякаква възраст. Широкоразпространен мит за хормоните е, че няма нужда да се тревожите за тях преди менопаузата. Това обаче не е вярно. Книгата "Хормонален баланс" на възпитаничката на Харвард д-р Сара Готфрид ще промени живота ви към по-добро и ще ви помогне да се почувствате като себе си отново.

Раздразнителност, безсъние, горещи вълни - това са все симптоми на менопаузата, за които всички сме чували още като деца. Свикнали сме да ги приемаме като нещо обичайно, неизбежно и дори забавно, без да се замисляме твърде много върху причините или последствията от тях.

Да си поговорим обаче за едни други, много по-често срещани, много по-всеобхватни по отношение на възрастта, но и по-малко известни симптоми: постоянна умора, променливи настроения, наднормено тегло, липса на концентрация, замъгляване на мозъка, понижено сексуално желание, кожни проблеми, нежелано окосмяване и още, и още... Звучат ли ти познато?

Между навлизането в пубертета и достигането до менопаузата практически всяка жена се сблъсква с поне един хормонален дисбаланс. Целият ни живот, самото ни функциониране като индивиди и като жени се определя и обуславя в огромна степен от нашите хормони.

Твърде високият или твърде нисък кортизол, повишеният естроген или пониженият прогестерон, прекомерното количество андрогенни хормони или нарушената функция на щитовидната жлеза вече не са екзотични или непознати състояния, а проблеми, с които се бориш ако не ти самата, то поне една твоя приятелка или роднина.

Нещо повече - все по-често срещано е съчетанието между два или повече различни хормонални дисбаланса, което допълнително усложнява клиничната картина и затруднява постигането на равновесие.

Какво да правим тогава? Много е просто! Най-доброто, което можеш да направиш за себе си, за майка си, за дъщеря си или за най-близката си приятелка, е да прочетеш книгата на д-р Сара Готфрид "Хормонален баланс".

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация