КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Предай нататък любовта. 150 истории за чудото на живота

Предай нататък любовта. 150 истории за чудото на живота

 
АвторСъставител: Калина Петрова
ИздателствоГнездото
Каталожен №1143
ISBN9786197316421
Година2021
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници344
НаличностВ наличност
Цена
15,90 лв.

Описание

Ако тихият глас на сърцето ви е заглушен от хилядите незначителни и безсмислени неща, с които е пълен животът ни, тази книга ще ви помогне да си припомните онези истински и важни неща, които са в най-съкровените кътчета на сърцето. Защото те винаги са били там. Бог е запалил искрата на любовта у нас в мига, в който сме се родили. Бог ни е дал това висше благо и най-голяма ценност, за да го браним и да не забравяме за него.

А любовта е навсякъде около нас. Тя е и в целувката на майката, и в погледа на влюбения, и в усмивката, и в подадената ръка, и в прошката, и в сълзите на учителя... Тя изпълва студения дом с топлина, а живота прави пълен и смислен. 

В първите два сборника с притчи – „Винаги има надежда“ и „Попитай мъдреца“, ви разказахме притчи от целия свят, от различни култури и народи, които са създадени преди векове. В тази книга подбрахме 150 малки и топли истории, повечето от които са така наречените съвременни притчи.

Техните сюжети са от нашето съвремие, а някои дори са по действителни случаи. Тези кратки истории също се предават от уста на уста, но са създадени в наше време и се разпространяват благодарение на съвременните технологии.

Но всички те споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание:

Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... 

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация