КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Книги за йогаАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГенетика и генетични болестиГастроентерологияГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииМикробиологияКниги за ароматерапия и етерични маслаНеврологияНефрологияНеврохирургияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияОбществено здравеПаразитологияПатологияПедиатрияПулмологияПсихология , психотерапия, психоанализаРентген - Образна диагностикаРевматологияСпешна медицина и интензивни грижиаСпортна медицинаСестрински грижиСоциална медицинаСъдебна медицинаСексуална медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияУчебници за мед. студентиФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитация, ерготерапияХематологияХепатологияХистология, ембриология ,цитологияХирургияХигиена и мед. екологияХимия
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Junquiera’s Основи на хистологията - учебник и атлас. Част 1

Junquiera’s Основи на хистологията - учебник и атлас. Част 1

 
АвторАнтъни Л. Мешер
ИздателствоLaxBook
Каталожен №1045
ISBN978-619-189-154-2
Година2021
РазмерA4
КорицаМека
Страници214
НаличностВ наличност
Цена
36,00 лв.

Описание

Първа част на това класическо издание (учебник и атлас) е вече и на български език и осигурява добре организирано и кратко представяне на клетъчната биология и хистология

В продължение на повече от четири десетилетия Basic Histology на Junqueira изгражда глобална репутация като най-достъпния, но всеобхватен преглед на структурата и функциите на човешката тъкан.

Това класическо издание е вече и на български език и осигурява добре организирано и кратко представяне на клетъчната биология и хистология, което интегрира материала с този на биохимията, имунологията, ендокринологията и физиологията и осигурява отлична основа за последващи изследвания в патологията.

Junqueira’s е написана специално за студенти по медицина и други професии, свързани със здравето, както и за напреднали бакалавърски курсове по тъканна биология.

Всяка глава включва набор от въпроси за самопроверка с множество варианти, които ви позволяват да оцените разбирането си за материала, като някои въпроси използват клинични случаи, за да се придобие по-добра предствава. Резюме на ключови точки и обобщаващи таблици подчертават важното и го представят по начин, който е лесен за запомняне.

Изданието е с рационализиран дизайн на страниците, включващ кратки абзаци с основен акцент и ключови термини. Обхванати са всички тъкани, всяка органна система, органи, кости и хрущяли, кръв, кожа и други. Ценното приложение на светлинни микроскопични петна ясно обяснява тази техника за оцветяване, която трябва да се усвои.


Други книги от Хистология, ембриология ,цитология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация