КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>
Учебници за мед. студентиАкушерство и гигекологияАнатомия и патоанатомияАнестезиологияБиологияБиохимия и патобиохимияВътрешни болестиГастроентерологияГенетика и генетични болестиГериатрична МедицинаДерматология и венерологияЕндокринологияЗдравен мениджмънтИмунологияИнфекциозни болестиКардиологияКлинична лабораторияЛатински езикМедицина на бедствените ситуацииНеврологияНеврохирургияНефрологияОбща медицинаОбщопрактикуващи лекариОбществено здравеОнкологияОртопедия и травматологияОфталмологияПаразитологияПатологияПедиатрияПсихология , психотерапияПулмологияРевматологияРентген - Образна диагностикаСестрински грижиСексуална медицинаСпортна медицинаСпешна медицина и интензивни грижиаСоциална медицинаСъдебна медицинаТоксикологияТрудова МедицшнаУНГ - ОториноларингологияУрологияФармакология, фармакотерапияФизиология, патофизиологияФизиотерапия, рехабилитацияХематологияХепатологияХигиена и мед. екологияХирургияХистология, ембрио-цитология
ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПСИХОЛОГИЯ >>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>ХРАНЕНЕ И ЗДРАВЕ>>>

Junqueira's. Основи на хистологията

Junqueira's. Основи на хистологията

 
АвторАнтъни Л. Мешер
ИздателствоLaxBook
Каталожен №1045
ISBN978-619-189-154-2
Година2021
РазмерA4
КорицаМека
Страници214
НаличностВ наличност
Цена
36,00 лв.
НОВО

Описание

Първа част на това класическо издание (учебник и атлас) е вече и на български език и осигурява добре организирано и кратко представяне на клетъчната биология и хистология

В продължение на повече от четири десетилетия Basic Histology на Junqueira изгражда глобална репутация като най-достъпния, но всеобхватен преглед на структурата и функциите на човешката тъкан.

Това класическо издание е вече и на български език и осигурява добре организирано и кратко представяне на клетъчната биология и хистология, което интегрира материала с този на биохимията, имунологията, ендокринологията и физиологията и осигурява отлична основа за последващи изследвания в патологията.

Junqueira’s е написана специално за студенти по медицина и други професии, свързани със здравето, както и за напреднали бакалавърски курсове по тъканна биология.

Всяка глава включва набор от въпроси за самопроверка с множество варианти, които ви позволяват да оцените разбирането си за материала, като някои въпроси използват клинични случаи, за да се придобие по-добра предствава. Резюме на ключови точки и обобщаващи таблици подчертават важното и го представят по начин, който е лесен за запомняне.

Изданието е с рационализиран дизайн на страниците, включващ кратки абзаци с основен акцент и ключови термини. Обхванати са всички тъкани, всяка органна система, органи, кости и хрущяли, кръв, кожа и други. Ценното приложение на светлинни микроскопични петна ясно обяснява тази техника за оцветяване, която трябва да се усвои.


Други книги от Хистология, ембрио-цитология

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО За нас Доставки Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация