КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Деца - наръчник по алтернативна медицина

Деца - наръчник по алтернативна медицина

 
АвторД-р Кристин Густафсон, Д-р Елизабет Борд, Д-р Джуолинг Рен, Д-р Бет Макоън, Д-р Дейвид Кифър
ИздателствоКибеа
Каталожен №492_KIB
ISBN954-474-747-3
Година2017
Размер17 х 22 см
КорицаМека
Страници128
НаличностВ наличност
Цена
21,00 лв.

Описание

Поради незрялата си имунна система бебетата и малките деца са податливи на най-различни често срещани заболявания. Въпреки че повечето от тях не са сериозни, болестите при децата винаги стряскат и тревожат родителите.

Умението да ги разпознаваме и да избираме най-подходящото лечение е от решаващо значение както за бързото облекчаване на симптомите, така и за спокойствието на цялото семейство.

Книгата обхваща основните детски заболявания - от кожни проблеми до дихателни нарушения и шарки.


Авторите на наръчника предлагат както описание на симптомите и конвенционалната терапия, така и съвети от трите главни алтернативни течения - традиционна китайска медицина, хомеопатия и билколечение. Благодарение на "Наръчник по алтернативна медицина: Деца" всеки родител може да вземе информирано решение за здравето на собственото си дете.

  • В книгата ще намерите:
  • Конвенционална медицина
  • Традиционна китайска медицина
  • Хомеопатия
  • Билколечение
Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация