КАТЕГОРИИ
МЕДИЦИНСКА ЛИТЕРАТУРА >>ENGLISH MEDICAL BOOKS>>ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА >>DENTAL MEDICINE>>ПЕДАГОГИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА >>ПСИХОЛОГИЯ >>АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА >>КНИГИ ЗА ЖЕНАТА>>ХРАНЕНЕ , ЗДРАВЕ И МЕДИЦИНСКА КУЛТУРА>>>НАУКА И НАУЧНО-ПОПУЛЯРНА ЛИТЕРАТУРА>>СПЕЦИАЛИЗИРАНА И ТЕХНИЧЕСКА ЛИТЕРАТУРА>>РЕЛИГИЯ И ОКУЛТИЗЪМ>>ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА>>КНИГИ ЗА ДЕЦАТА >>ИЗКУСТВО>>БИЗНЕС И ИКОНОМИКА ВОЕННО И ПОЛИЦЕЙСКО ДЕЛОСЪДЕБНА ЕКСПЕРТИЗА И КРИМИНОЛОГИЯ СЕМЕЙСТВО И СЕМЕЙНА ТЕРАПИЯСОЦИОЛОГИЯ И ДЕМОГРАФИЯФИЛОСОФИЯАНТИКВАРНИ КНИГИФОРМУЛЯРИCOVIDОЧАКВАЙТЕ

Късчета свят

Късчета свят

 
АвторОлга Шурбанова
ИздателствоЖанет 45
Каталожен №2109
ISBN9786191868087
Година2023
Размер14 х 21 см.
КорицаМека
Страници144
НаличностВ наличност
Цена
16,00 лв.

Описание

"Прочетете Късчета свят просто както се чете роман. И сюжетът на този роман е животът на авторката, а животът ѝ е изпълнен със събития и възвивания, с перипетии и радости, със съмнения, с трудности и с преодоляване на трудностите. И с персонажи - и то какви персонажи! Ето какви: И когато седях в хотел Ривиера очи в очи с Габриел Гарсия Маркес и той, усетил бездънната ми тъга от мимолетността на този миг, написа върху един бял лист - На Олга Веселата от един българин по сърце."
Христо Карастоянов

Олга Шурбанова е музикант по професия и писател по призвание. Една от най-авторитетните ни музикални критици, тя има издадени и четири белетристични книги - Когато Париж беше твой, (1977), Накажи ме с любов (1989), Само душата (1999), Лично време (2002), Вкус на Моцарт (2005). Като главен редактор на списание Ек - културен двумесечник за българите в чужбина, тя е съставител и автор на над 60 отпечатани и разпространени в цял свят книжки и на сборника Автономията живот. Диалози с бележити българи зад граница (1997). Нейни литературни творби са публикувани във всички специализирани издания, някои преведени на полски, немски и английски език.

Книгопоща Медбук, биология, Медицинска литература


гр. София
ул. Цар Асен 100 (между Тунджа и Доспат)


тел. +359 887 777 610
e-mail: medbookpost@abv.bg

  НАЧАЛО Декларация за поверителност Общи условия Нови книги Контакти Категории
Вход / Регистрация